Att komma till flygplasten flera timmar innan flyget avgår innebär en hel del tid att förbruka. Och att bara sitta och vänta kan många vara olidligt. Vid sådana tillfällen önskar man att man hade ett roligt tidsfördriv att ägna sig åt för att få tiden att gå snabbare.

Att sitta på en flygplats och vänta på flyget kan få tio minuter att kännas som en timme. Men har man något att ägna sig åt kan man få tiden att gå lite fortare. Här är fyra tips på hur du får tiden att gå fortare på flygplatsen.

Spela spel

Åker du tillsammans med någon kan ett spel både fungera som tidsfördriv och en rolig sysselsättning. Det finns många roliga spel på både mobiltelefoner och surfplattor som är anpassade till fler än en spelare. Men även en gammal hederlig kortlek kan göra susen. Åker du själv är mobilspelen en självklar sysselsättning. Ladda ned flera olika spel så kan du variera om väntan på flyget blir lång.

Lyssna på ljudbok

Det finns många olika streamingtjänster för ljudböcker som erbjuder tusentals olika titlar. Luta dig tillbaka i väntan på planet och koppla av till en bra bok. Det finns något för alla smaker som garanterat gör din tid på flygplatsen trevligare.

Tips! Jämför de olika ljudbokstjänsterna på www.ljudböcker.com för att hitta den tjänst som bäst passar dina behov.

Ta en fika

Vi svenskar är kända för att älska fika. Så sätt dig ned på ett café, ta en kaffe och kanelbulle och koppla av. Att njuta av något gott är aldrig fel. Många gånger ska man vara på flygplatsen långt innan avgångstid vilket innebär gott om tid att leta upp närmaste café.

Samtala med någon

På en flygplats finns det människor från alla världens hörn så varför inte passa på att växla några ord. Få lära dig något nytt och spännande om en annan persons tillvaro. Det fungerar som ett bra tidfördriv på flygplatsen samtidigt som det är väldigt lärorikt. Kanske kan du även hitta en framtida vän.

Kategorier: Okategoriserade